Šifrēta glabāšana
Saturs tiek šifrēts tavā ierīcē pirms nosūtīšanas serverim.
Izveido šifrētu saiti, kas automātiski zaudē derīgumu.
Nokopē visu saiti un nosūti to adresātam drošā veidā.
Tava informācija ir aizsargāta ar mūsdienīgu pārlūka šifrēšanu.
Saturs tiek šifrēts tavā ierīcē pirms nosūtīšanas serverim.
Dati tiek dzēsti pēc termiņa vai sasniegtā skatījumu skaita.
Nav nepieciešams konts vai personas datu iesniegšana.